Garage Touw

Ons technisch hart klopt al drie generaties

Garage Touw visual

Garage Touw is een universele autogarage met een dorps karakter, gevestigd in Koudekerke. Al drie generaties lang staan ze voor je klaar, met een ervaren team van automonteurs werken ze vol overtuiging en passie aan jouw vrijheid op de weg. Garage Touw doet technisch onderhoud, APK en alle voorkomende werkzaamheden aan auto’s van alle merken. Daarnaast hebben zij alle kennis in huis voor onderhoud aan klassiekers en oldtimers. Iets waar ze door heel Nederland, en daarbuiten, om bekend staan.

Klant Garage Touw
Website Urban Heroes

Diensten Concept, rebranding, logo en huisstijl, grafisch ontwerp, print en drukwerk, website ontwerp.

Garage Touw huisstijl
Garage Touw logo

Drie generaties

De toetreding van de derde generatie tot het bedrijf is een mooi moment voor Garage Touw om de uitstraling en visuele identiteit te vernieuwen. Vandaag de dag is de autogarage uitgebreid met een verkoop, import en klassiekers afdeling. De Kade werd gevraagd om meer structuur te creëren in de corporate uitstraling en communicatie. Zonder daarbij het verleden helemaal los te laten.

Garage Touw drie generaties
Garage Touw visitekaartje

Een technisch hart

Als universele autogarage is Garage Touw niet gebonden aan een bepaald merk of product. Zij werken vanuit de kennis, passie en toewijding die ze hebben voor het vak, die van generatie op generatie is doorgegeven. Dit is vertaald naar de hoofdboodschap: “Ons technisch hart klopt al drie generaties”. Een duidelijke boodschap met de belofte van een werkend product met betrouwbare service.

Garage Touw keuringsboekje
Garage Touw drie generaties poster
Garage Touw vlaggen